Куриерската услуга   за поръчка   над 150 лв.  и до 1 кг  за Еконт и 3 кг за Спиди  е  за наша сметка. В случай че поръчката Ви е на по-малка стойност, тази услуга се  заплаща от Вас   и е съгласно   посочените тарифи  в сайта на съответната куриерска   фирма.

Куриерски фирми с които работим са
EKONT  и  SPEEDY

При желание от Ваша страна за доставка с друг куриер, разходите са за Ваша сметка и се записва в полето „КОМЕНТАР“ при поръчката.

Всички поръчки се доставят до два работни дни. Всички поръчки, направени събота и неделя, се обработват в понеделник и ще бъдат доставени до два работни дни. В някои населени места доставки се извършват само в определени дни от седмицата.
При получаване на пратката,  проверете за  нередности  сигнализирайте  в рамките на 24 часа от получаването, попълнете формата за рекламации. При неспазване на тези условия , рекламациите Ви  няма да бъдат уважени.

Поръчката се заплаща чрез банков превод  или  при доставка на куриера с наложен платеж. В момента не приемаме плащания с карта, но работим върху тази опция.  

Ще получите телефонно обаждане или  имейл с потвърждение, че поръчката Ви е приета успешно.  
Ако получите  продукт различен от този, който сте поръчали свържете се с нас на тел .: +359898439619, 029581540 , e-mail : nais2002dental@gmail.com, ще го заменим за наша сметка.а.   

Данните за фактура запишете  си в полето коментар.

Доставките  се извършват  на територията на България , Румъния и Гърция ,  след потвърждение от страна на потребителя.

Снимките, с които са представени продуктите ни в сайта  дават точно техните цветове. Електронният магазин не носи отговорност за неточно възпроизвеждане на цветовете в следствие на индивидуални настройки и техническите параметри на мониторите и компютърните системи, които се използвате за достъп до сайта.